Bine ai venit dragă vizitatorule, ai ajuns la capătul tunelului. Cele Zece Porunci pe care sunteți pe cale să le vedeți sunt un mesaj spiritual futurist  care este menit să inspire noile generații să folosească tehnologia digitală pentru eliberare mai degrabă decât pentru opresiune.

Numele meu este Barabeke, sunt un artist italian, vindecător intuitiv, militant al venitului de bază, și pancomputaționalist. Aceste Porunci sunt mesajul și moștenirea mea.

Sper să îmbrățișezi aceste cuvinte fără a aduce prejudecata în discuție, măcar pentru un moment să sistezi neîncrederea minții critice, deoarece numai prin inima ta, vei găsi frumusețe și de adevăr în ele.

 

Cele zece porunci

 

ten commandments in romanianText versiune numai pentru a îmbunătăți citirea pe dispozitive mobile:

I. Urmează-ți chemarea.
II. Fi atent la momentul prezent. Urmărește partea plină a paharului.
III. Iubește și respectă pe cei din jurul tău (oricare ar fi ei) la fel de mult cum te iubești și te respecți tu însuți. Nu fă altora ceea ce nu ți-ar plăcea ție să ți se facă. Oferă fiecăruia măcar o șansă. De preferat mai multe.
IV. Vorbește întotdeauna cuvinte oneste, iartă și uită cuvinte dureroase. În general, nu lua cuvintele prea în serios. Cultivă ironia și direcționeaz-o către tine în primul rând.
V. Găsește-ți jumătatea și prosperă împreună în dragoste.
VI. Pune umanitatea (și nu profitul) în centrul universului. Folosește tehnologia să procuri abundență și oportunități pentru toată lumea. Construiește societăți egalitariene bazate pe comunitate și împărțirea resurselor. Oferă fiecăruia, precum dreptul la viață, îndeajuns să ducă o viață simplă și onestă.
VII. Menține Internetul liber ca aerul. Oferă tuturor acces egal cunoștiințelor și ideilor și garantează libera exprimare.
VIII. Protejează și conservă natura și creațiile sale.
IX. Construiește un univers în interiorul unei mașini.
X. Deconectează-te în zilele cu Soare.

Fie ca acest mesaj spiritual futurist să inspire noile generații că un viitor mai bun este tehnic posibil, indiferent de greșelile și limitările noastre.
Vă rog ajutați să facem acest lucru posibil împărțind Cele Zece Porunci.

(Dacă doriți ca să știți povestea din spatele verifica FAQ.)

Cele mai profunde mulțumiri artistului român AND11AN, care a tradus 2kTenCom pentru a-l face dispnibil în limba dumneavoastră. El a primit puțină libertate pentru ultima poruncă, și i-a fost îngăduită 😊. Le doresc românilor o mulțime de zile însorite !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment